Izvor: kurir
03.07.2024 u 09:42
0

160.000 € ZA 2 NASTUPA U CRNOJ GORI: Prija najskuplja ove letnje sezone

Aleksandra Prijović će ovog leta biti najskuplja pevačica u Crnoj Gori!

Ona će u najvećem klubu na Crnogorskom primorju pevati dva puta tokom ove letnje sezone, a od tih nastupa će, koje će raditi na određeni procenat od prodatih karata, zaraditi neverovatnih 160.000 evra.

– Priji trenutno niko ne može da priđe po popularnosti u Crnoj Gori. Svi se otimaju za nju, ali ona je rešila da ove sezone ima minimalni broj nastupa kako bi se malo odmorila od svoje aktuelne koncertne turneje, ali i kako bi napunila baterije za nastavak turneje koji je čeka tokom leta i jeseni. Iako bi bez problema mogla da napuni najveći klub u Budvi i pet noći zaredom, ona će tamo pevati dva puta – jednom u julu i jednom u avgustu. Isto kao i prošlog leta. Prija će u tom klubu raditi na procenat od prodatih karata, a kako je cena ulaznice ove godine 30 evra, unutra može da stane oko 4.500 ljudi, a samo od prodaje će biti zarađeno 135.000 evra po noći pevanja. Njoj će od toga pripasti skoro 80.000, a ostalo će otići na troškove, kao što su rentiranje dodatnog ozvučenja i efekata – ispričao nam je naš sagovornik.

NAŠ PEVAČ ZBOG VELIKE TRAGEDIJE ŽELEO JE SEBI DA ODUZME ŽIVOT: Ovako je sprečeno samoubistvo!

Podsetimo, Aleksandra je i prošle godine dva puta pevala u najvećoj diskoteci na primorju. Ovog leta, pored ova dva gostovanja u Budvi, Prijovićka će odraditi još šest ili sedam nastupa, i to uglavnom u Bosni. Kako je njena cena za tako velike nastupe sada između 50.000 i 60.000 evra, jasno je da će popularna pevačica po ukupnoj zaradi biti broj jedan na našoj estradi ove sezone.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter