Izvor: blic
21.09.2024 u 09:26
0

45 GODINA I IZGLEDA FANTASTIČNO: Evo kako joj to uspeva

Glumica Katarina Radivojević (45) veoma vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti.

Međutim, jednom prilikom Katarina je napravila presedan i u jednoj emisiji je otkrila kako se neguje i da li je radila neke estetske korekcije.

Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje. Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu – rekla je tada Katarina.

Istakla je tada da se skroz prepušta svom lekaru, u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je veliki esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

– Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 45 godina i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam – rekla je glumica.

Otkrila kada je počela da se podmlađuje

Katarina je nedavno posetila jednu kliniku za ulepšavanje, gde je ponovo ubrizgala botoks u lice, a tom prilikom je otkrila kada je počela da se podmlađuje.

– Mislim da već deset godina radim botoks. Ali, prvo je bio malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Mi smo se u startu dogovorili da zbog posla kojim se bavim i onoga što je meni važno, da mimiku uvek sačuvam. Mogu da se namrštim, da se nasmejem, nikad nismo preterivali – rekla je Katarina Radivojević

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter