Izvor: KURIR
11.06.2024 u 07:37
0

ACA LUKAS UHVAĆEN NA AERODROMU: Sam i nervozan, uplašio ostale putnike, torbu bacio na pod!

Vikendom je uvek gužva na beogradskom aerodromu, a tada se može sresti dosta poznatih ličnosti koje putuju u dijasporu da tezgare.

Naša ekipa u subotu je srela najpre Acu Lukasa, koji je sedeo na gejtu i čekao svoj let.

On se sve vreme dopisivao s nekim i bio je sam, što inače nije slučaj jer s njim uvek putuju članovi benda.

Kako je Senida izgledala pre nego što je postala Senidah? Fotka iz 1995. i šporet Smederevac hit na mrežama

 

Pevač je obukao zelenu majicu, farmerke i patike. Iako su Lukasa prepoznali mnogi ljudi, a neki ga čak i slikali, poput nas, on na to nije obraćao pažnju, već je neprestano kuckao poruke.Podsetimo, Aca se potpuno povukao iz medija. Šuškalo se da živi u Sremskoj Kamenici u blizini Novog Sada. Međutim, ekipa Kurira nedavno je posetila to mesto, gde se navodno pevač preselio, i meštani su nam rekli da nisu ni čuli ni videli da se jedna od najvećih muzičkih zvezda nastanila tamo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter