Izvor: Kurir
29.09.2024 u 17:45
0

ADRIANA LIMA OMAĐIJALA SVE SVOJIM IZGLEDOM: Torbicom je pokušala da pokrije intimu…

Bivši "Viktorijin anđeo" je za ovu priliku odabrala usku, crnu haljinu da ekstremno dubokim šlicem koji je malo toga ostavio mašti

Adriana Lima nedavno se posle šestogodišnje pauze vratila na modne piste kada je prošetala modele modne kuće „Schiaparelli“ u okviru Nedelje mode u Parizu. Sada se kao gošća pojavila na svečanoj večeri i pokazala zanosno telo.

LAGALA JE CEO SVET? Stravične tvrdnje na račun princeze, evo šta ju je odalo!

Ona je došla u društvu partnera Andrea Lemara, a svi su gledali u njenu fantastičnu haljinu. Bivši „Viktorijin anđeo“ je za ovu priliku odabrala usku, crnu haljinu da ekstremno dubokim šlicem koji je malo toga ostavio mašti. Sve vreme je pokušavala da torbicom prikrije izrez koji je išao do boka, ali su paparaci ipak uspeli da uhvate trenutak nepažnje.

Adrijani se u jednom trenutku umalo videlo i previše, ali je ubrzo ponovo torbicom sakrije međunožje. Ono što je takođe bilo primetno jeste da je Lima poslednjih nedelja sve mršavija i mršavija.

To su primetili njeni fanovi koju su je do skoro kritikovali kako se uništila botoksom te da se nakon porođaja nikad više neće vratiti na staro. Očigledno je da je ova lepotica to demantovala, međutim, čini se i da je preterala u pokušaju da instant vrati manekenski izgled.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter