Izvor: Kurir
23.06.2024 u 08:52
0

AFERE POZNATIH FUDBALERA: NJEMU žena sve oprostila!

Nije tajna da fudbalere često prate priče o neverstvima. Nekad su opravdane, nekad ne, ali je činjenica da je zaista mali broj onih sportista za čije se ime nikada nisu vezivali tračevi o prevarama i ljubavnicama.

Zbog nekih su izbili skandali koji su pretili da im okončaju karijeru, a u nastavku pogledajte o čijim se sve aferama pisalo u prošlosti.

Kajl Voker

Fudbaler Kajl Voker našao se u novom skandalu samo nekoliko meseci nakon što se otkrilo da je ženinoj najboljoj prijateljici napravio dete.

Na tribinama u Frankfurtu su ga bodrile i žena i ljubavnica – doduše, morale su da sede na različitim stranama, ali obe su decu obukle u „tatin dres“, zbog čega je nastala sprdnja na društvenim mrežama. Lorin Gudman „niko nije zvao“ na Euro, nije zvanični deo „delegacije“ koja prati igrače, poput porodice, već je, prema pisanju britanskih medija, sama finansirala put u Nemačku, zbog čega je dobar deo pratilaca na mrežama naziva progoniteljkom i provokatorkom.

Olivije Žiru

Žiru je još od 2011. u skladnom braku sa Amerikankom Dženifer koja mu je rodila četvoro dece, ali je njihov odnos 2014. bio u velikoj krizi kada se saznalo da ju je varao sa manekenkom Selijom Kej.

„Izvinjavam se svojoj supruzi, porodici, svima u klubu, mojim saigračima i navijačima Arsenala. Sada moram da se borim za svoju porodicu i klub. Moram da ih zamolim da mi oproste. Ništa drugo u ovom trenutku nije važno“, objavio je fudbaler tada na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je Olivije isprva negirao da je doveo Seliju u svoju sobu u hotelu Four Seasons u istočnom Londonu, a sve se odigralo noć pre nego što je Arsenal pobedio Kristal Palas. Njegov trener Arsen Venger bio je umešan u celu priču jer se afera odigrala neposredno pre važne utakmice, te su i fudbaler i njegov klub kaznjeni sa više od 200.000 funti.

Uprkos demantovanju da je sa manekenkom imao išta, Selija je potom objavila fotografiju fudbalera u donjem vešu čime je potvrdila da je ipak bila u njegovoj hotelskoj sobi.

Nejmar

Iako se mislilo da je slavni fudbaler Nejmar de Silva konačno uplovio u mirnu luku sa devojkom Brunom Bjankardi, naročito nakon što mu je rodila dete, par je ipak raskinuo.

Iako su imali uspone i padove, činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili, ali je onda list Koreio Braziliense objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario devojku čak 92 puta. Ne zna se da li se pod prevarom podrazumevalo i dopisivanje sa drugim devojkama na mrežama, kao što je bio slučaj sa našom Teodorom Džehverović kojoj je Nejmar prošlog decembra odgovorio na stori u vreme kada je intezivno sa Brunom radio na detetu.

Ovaj put, po svemu koban i poslednji, Nejmar je navodno prevario svoju partnerku dok je bio na zabavi u subotu 28. oktobra i u nedelju 29. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira. Posle toga Bruna je odlučila da se konačno rastanu.

Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog verenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala: „Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi“.

Ešli Kol

Ešli Kol je svojevremeno prevario pevačicu Šeril Kol, i to sa čak tri žene. Šeril mu je isprva oprostila, ali njihov brak nije potrajao, pa je 2010. pevačica podnela zahtev za razvod.

Džon Teri

I Teri nije veran svojoj supruzi Toni. Varao ju je sa partnerkom kolege Vejna Bridža iz Čelsija – Vanesom Perončelo. Ovo je jedna od najpoznatijih priča o prevarama u svetu fudbala, a zbog skandala je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske.

Šuškalo se da je Vanesa ostala i u drugom stanju, a da joj Džon poslao novac sa pobačaj. Sa druge strane, Perončelo nikada nije priznala da je imala bilo šta sa Terijem, koji je i dalje i u braku. Izgleda da mu je Toni progledala kroz prste i sve oprostila.

Vejn Runi

Runi je glavna tema žute štampe bio 2004 godine, kada je prevario suprugu Kolin sa prostitutkama. Legenda Mančester junajteda se tu nije zaustavila, iako mu je supruga sve oprostila. Te su se i posle toga mogle čusti glasile da je odlazio kod drugih žena. Pisalo se da je Kolin varao i dok je bila u drugom stanju. U braku su od 2008. godine i imaju četvoricu sinova, međutim, prošle godine fudbaler je uhvaćen u provodu sa 3 jedva punoletne devojke koje su sve snimile i okačile na mreže.

I tada se pričalo da će doći do razvoda, međutim, njegova žena mu je sve oprostila.

Mauro Ikardi

Fudbaler Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda Nara danas imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, ali dobro je poznato da je njihova priča započela kao afera koja je i te kako punila stupce tabloida.

Podsetimo, Vanda je lepotica koja je svojevremeno bila udata za fudbalera Maksija Lopeza, a onda ga je varala sa njegovim bivšim najboljim prijateljem Ikardijem – i ostavila ga zbog njega.

Naime, plavokosa lepotica izdašnih grudi Vanda udala se za Lopeza 2008. godine, ali se posle pet godina braka sve raspalo. Otkrila se njena strastvena afera sa Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Ikardijem, koji je mesecima ljubio Vandu iza leđa svog prijatelja.

Karim Benzema i Frank Riberi

Dvojica fudbalera našli su se u centru skandala kada se otkrilo da su bili intimni sa prostitukom koja je u to vreme bila maloletna. Ona je tu činjenicu skrivala od njih, ali im je i pored svega toga pretila trogodišnja kazna zatvora.

Ipak, pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu, a Zahija Dehar postala je slavna gotovo preko noći.

Tieri Anri

Anri je u braku sa manekenom Kleri Meri izdržao svega četiri godine. Njihova ljubav doživela je krah, jer Meri više nije mogla da trpi nevertsva Francuza, te je 2007. potpisala razvod. Najviše se pisalo da ju je varao sa Sejdi Hjulet, a neverstva su ga koštala 10.000.000 evra.

Rajan Gigs

Legenda Mančester junajteda je ostala svom klubu verna do kraja karijere, što ne može da se kaže kada je u pitanju njegova bivša supruga Stejsi Kuk. U jednom momentu imao je tri paralelne veze.

Štaviše, zaprepastio je javnost svojim postupkom. Svoju suprugu je čak osam godina varao i to, ni manje, ni više, nego sa Natašom, ženom rođenog brata Rodija koja je i abortirala Gigsovo dete dve nedelje pre svadbe. Kada je čula da Rajan i nju vara sa rijaliti zvezdom Imogen Tomas, sve šokantne detalje o vezi sa sportistom je iznela u javnost.

Ubrzo je usledio razvod od supruge Stejsi, sa kojom ima i dvoje dece. A u medijima se spekulisalo da je preko 40.000.000 funti koštao razvod i silne prevare.

Frančesko Toti

„Italijanski Bekamovi“ koji su važili za najskladniji par, 2022. objavili su da se razvode, da bi se potom saznalo da je Toti u vezi sa lepom „cvećarkom“ Noemi Boči. Međutim, potom se saznalo da je upravo njegova supruga Ilari Blazi prva varala i to više puta, a fudbaler ju je u tome uhvatio.

Trenutno je u toku prljava brakorazvodna parnica, a kako stvari stoje Ilari je odlučna da od Totija uzme ogromnu alimentaciju.

Givanildo Vijeira de Souza

Iako se poslednjih godina ne priča preterano o njegovim fudbalerskim podvizima, potpuno je drugačija situacija kada je reč o ljubavnom životu.

On je u Kinu otišao oženjen lepom Iran Anđelo de Souzom koju je upoznao još davne 2007. godine u Japanu. Sa njom je dobio troje dece – sinove Ijana i Tijaga i ćerku Alis, a onda je sve puklo 2019. godine.

I to bi sve bilo okej, jer, ljudi se razilaze, da on nije nakon toga počeo da se hvali vezom sa osobom koja uopšte ne bi trebalo da mu bude fokus.

To je bila, ni manje ni više, nego Kamila Anđelo, bratanica njegove žene! Oni su se venčali posle samo nekoliko meseci veze, navodno da bi Kamila dobila vizu da ostane s njim u Kini

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter