Izvor: Srbija Danas
01.09.2024 u 12:35
0

ANA NIKOLIĆ NEKAD I SADA: Da li biste je prepoznali? (VIDEO)

Izgled Ane Nikolić od pre 25 godina potpuno šokira - Od silikona ni traga, a predstavljala se pod drugačijim imenom

Mnoge poznate ličnosti na estradi se ne predstavljaju pod pravim imenom i prezimenom, već ih javnost godinama zna po nadimcima.

Ana Nikolić, pevačica iz Paraćina iz 1998. i pevačica sa sadašnjim zavodljivim imidžom ne liče baš jedna na drugu, u šta možete i sami da se uverite.

Iako Ana Nikolić sada i na sceni koristi svoje puno ime i prezime, ona se na početku karijere, kada je izdavala svoj prvi album, predstavljala pod imenom „Nika“.

Pretpostavke su da je ovo bio savet Marine Tucaković.

Pre nego što je na Beoviziji 2003. godine dobila nagradu za najbolji debitantski nastup, pevačica Ana Nikolić bila je poznata samo redovnim posetiocima prestoničkih splavova i ponekom televizijskom gledaocu.

Na svom debiju pevala je numeru „Kolačići“ dueta „Denis & Denis“ i, bogami, baš se uživela u pesmu, čak je pokušavala i da igra, ali to joj baš nije polazilo za rukom.

Ana je na ovom snimku imala samo 20 godina u stajlingu kom bi se sada verovatno nasmejala.

Nekoliko godina kasnije će se Ana široj publici predstavi pesmom „Januar“ i postaće prepoznatljivo ime domaće muzičke scene.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar