Izvor: KURIR
02.06.2024 u 13:43
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SVA U BELOM, SVI GLEDAJU U NJEN STOMAK! Cecina ćerka oduševila stajlingom, komentari samo pljušte

Dan nakon što je sa suprugom Nemanjom Gudeljom bila na svadbi fudbalera Andrije Živkovića, Anastasija Ražnatović je objavila dve fotografije na Instagramu koje mnogi komentarišu.

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, samo nekoliko dana nakon svog građanskog venčanja, opet je zablistala u belom. Anastasija je za popodnevne obaveze odabrala beli komplet, dugačku suknju i kratku majicu, a svima je u oko upao njen mišićavi stomak. Primetili su i uzak struk.

Po ovome se vidi da Anastasija izuzertno vodi računa o svojoj figuri.

– Jednostavnost je krajnje savršenstvo – napisala je Anastasija u opisu objave, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

– Prelepa. Najlepša si. Prelepa devojka, uvek otmena. Lutka. Baš si lepa i uvek obučena sa ukusom – samo su neki od komentara.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je prošle nedelje izgovorila sudbonosno „da“ pred matičarem fudbaleru Sevilje Nemanji Gudelju. Svečani ručak priređen je u Cecinoj vili na Dedinju, kome su prisustvovali i Nemanjini roditelji i sestra.

O haljini koju je tom prilikom nosila Anastasija danima se pričalo, ali i o tome da je bidermajer uhvatila baka Veljkove žene Bogdane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter