Izvor: Kurir
02.07.2024 u 08:39
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UŽIVA NA JAHTI: A samo jedan detalj na njoj 550 €!

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, spakovala je kofere i otišla je na zasluženi odmor. Naime, Anastasija trenutno boravi na Ibici odakle se oglasila na društvenim mrežama.

Ona je uživala na jahti u kupaćem kostimu, a na Instagram stranici koja se bavi stilom mlade muzičke zvezde objavljeno je koliko košta njen autfit koji je tada nosila.

DOBRO DOŠAO U SLAVNU FAMILIJU RAŽNATOVIĆA: Novi detalji tajnog krštenja Cecinog unuka

Anastasija je na sebi imala kupaći kostim od 5.000 dinara, a kačket koji je nosila tog dana košta 550 evra.

 

Mlada pevačica uživa na odmoru, a za noćni izlazak odlučila se za malo smerniju kombinaciju – uski top, minić sa dubokim čizmama.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je nedavno u Nemačkoj provodila vreme sa majkom Cecom Ražnatović, a iako fudbalska reprezentacija Srbije nije imala uspeha na takmičenju, njih dve su se, sudeći po kadrovima na društvenim mrežama, lepo provele.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter