Izvor: NAJŽENA
31.05.2024 u 21:13
0

Anđelina Džoli i ćerka Vivijen zablistale na crvenom tepihu, ovo je prva pojava nakon što se odrekla očevog prezimena

Anđelina Džoli i ćerka Vivijen zablistale na crvenom tepihu, ovo je prva pojava nakon što se odrekla očevog prezimena,

Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen su se zajedno pojavile na crvenom tepihu.

Majka i ćerka su juče podržale je glumičinu prijateljicu Kristen Bel (43) na otvaranju filma ,,Reefer Madness: The Musical“ u Los Anđelesu.

Džoli (48) je nosila šik crno odelo koje je spojila sa belom majicom sa printom sive kravate, dok je Vivijen (15), obukla crne pantalone i odgovarajući prsluk koji je nosila preko bledoplave košulje. Kristen je, u međuvremenu, izgledala zapanjujuće u dugoj crnoj haljini sa lepim detaljima.

,,Reefer Madness: The Musical“, u produkciji Kristen Bel i Alana Kaminga, vraća kultni klasik na scenu nazivajući ga „imerzivnim pozorišnim iskustvom“. Glumica je ranije glumila u filmu ,,Reefer Madness: The Movie Musical“ iz 2005. godine zajedno sa Kamingom.

Kristen se u razgovoru sa magazinom People zahvalila zvezdi filma ,,Večni“ na podršci.

„Nije mi dala nikakav savet. Samo je rekla da želi da dođe i da me podrži, što sam shvatila kao divan gest, posebno za projekat koji se događa u Los Anđelesu koji nema veliku pozorišnu zajednicu, ili možda ima drugačiji identitet od njujorške zajednice“, kaže Kristen

Džoli je producirala brodvejski mjuzikl ,,Outsiders“, zasnovan na istoimenom romanu o punoletstvu S. E. Hintona iz 1967, koji je počeo prošlog meseca.

Odrekla se prezimena

Podsećamo, pošto su ćerke Šiloh i Zahara odbacile prezime oca Breda Pita, to je sad uradilo još jedno dete. Njihova sestra Vivijen takođe je prestala da koristi prezime Pit, a zadržala je samo prezime svoje majke Anđeline Džoli, kako pišu američki mediji.

Ona ima 15 godina i radila je kao asistent producenta na mjuziklu „The Outsiders“, pa je popisu ljudi koji su radili na projektu uočeno da je zadržala samo majčino prezime. Zasad nije jasno da li je to učinila i zakonski

Odbacivanje prezimena dolazi posle godina zategnutih odnosa između Breda Pita i njegove dece zbog razvoda njihovih roditelja. Bred Pit već godinama nema nikakav kontakt sa sinovima Medoksom i Paksom. Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod upravo zbog glumčevog sukoba s Medoksom u njihovom privatnom avionu, koji je tada hteo da odbrani majku.

Bivši supružnici još se nisu dogovorili oko starateljstva nad šestoro dece. Iako troje najstarijih, više nisu maloletni, svađaju se ko će odgajati Vivijen i Knoksa (15). Ali, izgleda da su deca dala do znanja na čijoj su strani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter