Izvor: ALO
29.07.2024 u 19:47
0

AUTOBUS UDARIO BARBARU BOBAK: Pevačica bila u kombiju s celom ekipom, evo u kakvom su stanju

Pevačica je opisala detalje nezgode

Pevačica Barbara Bobak gde god se pojavi napravi spektakl.

Tako je bilo i nedavno, kada je nastupila u jednom od najpopularnijih klubova na Crnogroskom primorju. Reč je o jednom klubu u Budvi, o tom njenom nastupu priča se već danima, a šta joj se dogodilo pre nego što je izašla na scenu, Barbara je otkrila tek nekoliko dana kasnije.

ACA LUKAS PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Folker stigao u lošem zdravstvenom stanju

Na zvaničnoj stranici na platformi „Jutjub“, Barbara je objavila vlog i navela da je nju i njenu ekipu udario autobus dok su išli ka klubu.

– Udario nas je autobus. Ne mogu da verujem – rekla je Barbara, a onda je neko sa zadnjeg sedišta dobacio:

– Čekaj, ko je pogrešio?

– Baš sreća, u tri pi**e materine – opsovala je Barabara.

Srećom, niko od članova ekipe nije povređen, a Barbara je uprkos velikom stresu, briljirala pred publikom u Budvi.

Vitlao je pištoljem ispred mene!

Pevačica Barbara Bobak vrtoglavnu popularnost stekla je poslednjih meseci, kako na Tiktoku tako i van njega, a ista ne jenjava. Atraktivna pevačica je pre nekoliko meseci gostovala u našoj emisiji „Alo! Naslovna!“ u kojoj je čitala udarne naslove i zajedno sa nama komentarisala iste.

– Nisam imala ekstremno neprijatnih situacija, ali bilo je situacija da neko vrti pištoljem. Ja se samo trudim da ispoštujem ljude koji su me zvali, a neko ko rešava neprijatne situacije uvek postoji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter