Izvor: ALO
14.06.2024 u 11:50
0

BARBARA BOBAK OŠTRO PROKOMENTARISALA DARKA LAZIĆA: Obratila mu se javno!

Bobakova oštro je demantovala nagađanja i glasine da je sa Darkom Lazićem bila u vezi da bi se izreklamirala i izašla iz javnosti

Barbara Bobak progovorila o porocima i odnosu sa  Darkom Lazićem.

– Ne možeš ti nikoga da nateraš da bude sa tobom. Mislim da je on dovoljno dugo na estradi da može da provali kad neko hoće da se okoristi o njega. A i ta veza ne bi toliko dugo trajala da bi bilo baš tako kako se priča. Ja ne mogu da se borim sa tim šta ko kaže i šta ko misli. Šta god da uradim, postojaće ljudi koji će tvrditi da sam bila iz koristi. Najveću popularnost sam dobila posle.

– Neistina je da me je Darko nudio kokainom. Naravno da mi je smetalo to što je poročan, ali to je nešto što se prosto zna o njemu. Koliko god da mi je smetalo, prosto se vodim time da ne može niko nikoga da menja – navela je folk pevačica, pa priznala da voli da popije.

Otkrila da li su se videli nakon raskida

– Nikada se nismo sreli više. Nemamo dodirnih tačaka više, nemamo decu…. Kada bi ga negde srela javila bih mu se, pa što da ne. Pa nemam ja mržnju prema njemu niti bilo šta. Čula sam da čeka treće dete, evo čestitam mu javno. A ne mogu nikako da mu pošaljem SMS jer nemam njegov broj. Čak i da uzmem sada njegov broj, ne bih mu slala ništa jer nema potrebe za tim – poručila je ona.

 

OTKRIVAMO KAKO IZGLEDA NAJSKUPLJA SOBA U KARLEUŠINOJ VILI: Veličine stana je, ima dva kupatila, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

 

– Dešavalo se da se napijem. Kada se radi o slavljima, đuskam, vesela sam i zabavna. Ništa mi ne smeta i sve volim. Druga faza je malo napornija, budući da postanem naporna, dosadna, da govorim ljudima da ih volim. Treća, najgora faza jeste ta kada samo nestanem i pobegnem kući – rekla je Bobakova, pa dodala da nikada nije pravila probleme iz poštovanja prema svojoj porodici.

– Nikada nisam bila agresivna ili pravila probleme. Nisu me iznosili iz klubova, restorana i kafana. Nikada to ne bih ni smela jer bi me mama ubila – ispričala je Barbara, koja se potom dotakla estetskih intervencija kojima se podvrgla, ali i onih koje tek planira da uradi.

 

– Radila sam usne, ali sa tim sam završila i više ih neću dirati. Razmišljala sam o nekom liftingu oko očiju. Malo da ih podignem da ne budem kao ljutita ptica. Nos su me savetovali da ne diram, možda malo obrve, ali videćemo. Kako gravitacija bude krenula da radi, u skladu sa tim ću raditi dalje – rekla je pevačica, koja sa svojih dvadeset i pet godina ima čak devet tetovaža.

– Obožavam tetovaže i imam ih devet. Na intimnoj regiji nemam nijednu, ali i to može da se desi ukoliko mi zafali mesta na telu. Što se tiče pirsinga, to nemam jer ne volim. Nakit ne nosim, ni to ne volim. Kad se udam, istetoviraću burmu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter