Izvor: Kurir
13.08.2024 u 11:48
0

BOGDAN BOGDANOVIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU OVE PEVAČICE: Sa tompusom u rukama pevao zajedno sa NJOM

Košarkaši Srbije, zajedno sa ostalim osvajačima medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, posle balkona proslavu uspeha nastavili su do duboko u noć u jednom prestoničkom lokalu.

Naši bronzani momci već su mnogo puta pokazali da znaju kako se slavi medalja, pa su sem Jokića, koji je bio veoma inspirisan, veliku pažnju na sebe skrenuo i Bogdan Bogdanović, koji je zajedno sa Milicom Todorović otpavao pesmu Tome Zdravkovića „Svirajte noćaš samo za nju“.

AJMO NOLE: Rokvić prišao za Đokovićev sto, ispunio mu posebnu želju!

Kapiten naše reprezentacije je uz visoko podignutu ruku sa tompusom pao u trans, čak mu je i Milica dala da otpeva deo pesme, a onda joj je pao u zagrljaj.

Podsetimo, i zlatni Novak Đoković pao je u sevdah i to na nekoliko pesama, tako da je digao ruke uvis i zajedno pevao sa svojom suprugom, kolegama i pevačima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter