Izvor: ALO
17.06.2024 u 16:11
1

CECA DOLETELA U NEMAČKU DA BODRI ZETA I „ORLOVE“: Napravila haos na aerodromu!

Sve oči bile su uprte u folk zvezdu

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je juče u Minhen kako bi u četvrtak prisustvovala drugoj utakmici reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

Vidno nasmejana, pevačica je napustila Srbiju i otputovala u Nemačku, gde će lično bodriti svog zeta Nemanju koji će sa reprezentacijom odigrati drugu utakmicu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Dragana Mirković javno čestitala Anastasiji udaju, a sad se Ceca oglasila, evo šta joj je poručila

U elegantnoj beloj kombinaciji sa širokim pantalonama i uskom majicom, te velikom pletenom torbom, Ceca je krenula u društvu prijateljice prema Nemačkoj, gde će provesti nekoliko dana sa svojom ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj, a sve oči bile su uprte u nju na aerodromu u Beogradu.

Podsetimo, Anastasija je trenutno u Nemačkoj gde bodri svog supruga Nemanju Gudelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CECA DOLETELA U NEMAČKU DA BODRI ZETA I „ORLOVE“: Napravila haos na aerodromu!”

  1. Lepa žena nema šta a izgleda da je i dobra , mada danas biti dobar je veliki rizik jer su se namnožili skotovi koji to vide kao slabost .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter