Izvor: blic
28.09.2024 u 08:25
0

CECA U SVOJOJ VILI UGOSTILA ĐORĐA DAVIDA: Vodila ga u svoj privatni spa centar

Na TikTok profilu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović osvanuo je zanimljiv video.

Naime, Ceca je otkrila da je u svojoj luksuznoj vili na Dedinju ugostila rokera Đorđa Davida i to u njenom privatnom Spa centru, koji se nalazi u okviru kuće.

 

@cecaraznatovicoff 🤷🏽‍♀️😂 #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkan #4you #serbia ♬ original sound – CECA

„Ona ima Hyatt regency“ u gajbi“ – počeo je Đorđe David.

„Ja Đoleta kad sam odvela kod mene u Spa, nije mogao da veruje“ – dodala je Ceca.

„Bazen sa slanom vodom, hiperbarična komora, slana soba, soba sa pticama, soba sa krokodilima, tursko kupatilo, a ja joj kažem: „Pa jel si ti normalna?“, a ona kaže: „Ma, mrzi me“ – opisivao je Đorđe, a onda se Ceca nadovezala:

„Pa neće niko sa mnom, ja kažem: „Lidija, hajmo dole, hajmo u Spa“, a ona viče: „Pa ne mogu“. Zovem Helenu, ona viče: „Tetka, ne mogu, fakultet, trening, dečko, društvo“. Niko neće, jedino Željko hoće, ali sa Željkom mi nije zabavno, jer on skače sve vreme i gledam kako će da se polomi, a ja trčim za njim i onda mi je stres“ – pričala je Ceca, a onda se nadovezala i Marija Šerifović:

„U pogrešnom se društvo krećeš, kevo“ – pričala je Marija.

„Tebe ću da vodim u slanu sobu i da te davim u bazenu“ – rekla je Ceca.

Bazen u kući, sauna, prostor za masažu

Pre izvesnog vrema Ceca je renovirala svoj dom, pa su tako napravili i bazen u okviru kuće, koji izgleda kao da se nalazite u najlusuznijem hotelu. Ražnatovićeva je dugo radila na uređenju svog doma, a sada može da uživa u velikom bazenu, sauni, prostoru za masažu… Ceca tu provodi najviše vremena, pa je želela da napravi sebi oazu mira.

„Ako ne uzmeš pare, ući ćemo u ozbiljan problem“

Roker Đorđe David tri godine je u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ sa balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

On je nedavno prvi put progovorio o nepoznatim detaljima njihovog odnosa, i priznao da je na početku imao predrasude o njoj. David je zatim ispričao situaciju u kojoj je Ceca dokazala koliki je čovek i prijatelj, što joj on nikada neće zaboraviti. David se prisetio saobraćajne nesreće koja se dogodila zimus u Makedoniji i tom prilikom istakao da mu je Ceca dala kovertu sa novcem kako bi mu pomogla u najtežem životnom trenutku.

„Ona je napravila jedan gest, ja to nikada javno nisam rekao, evo reći ću sada, nadam se da se ona neće naljutiti, a i da se naljuti, šta me briga. Ja nju gotivim do besvesti. Imao sam taj sudar u januaru, na Svetog Jovana, koji me je ozbiljno ošamutio. Ja mrava u životu zgazio nisam. Taj sudar je na žalost završio sa tragičnom posledicom, gde je žena izgubila život. Indirektno sam krivac bio tu ja“, pričao je on i dodao:

„Naravno oslobođen svega, jer u tehničkom smislu ja nisam napravio nijedan faul, ni jedan prekršaj zbog kojeg bih odgovarao. Došavši u Beograd, svi moji prijatelji su govorili i ja verujem da je to iskreno: „Šta god da ti treba, javi se“. Jedina je ona rekla: „Ajde dođi do mene“, i bacila kovertu ispred mene i rekla: „Vidi ovako, samo bez bilo kakvih raspravljanja sa tobom. Znam da si trenutno u bunaru, ovo je novac koji ti dajem da uzmeš neki auto. Znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici to da vratiš, molim te vrati, a hvala Bogu radiš, a hvala Bogu sviraš, ovde si u žiriju, tako da… Molim te nemoj da se raspravljamo, da li ti to hoćeš da uzmeš ili nećeš jer ćemo ući u ozbiljan problem“ – rekao je muzičar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter