Izvor: ALO
14.06.2024 u 14:51
0

CECU OČEKUJE NEPONOVLJIVO IZNENAĐENJE: Anastasija pripremila sve u strogoj tajnosti!

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Svetlana Ražnatović, odnosno samo Ceca, na estradnoj sceni je prisutna  već 36 godina – više od polovine svog životnog veka.

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom „Cvetak zanovetak“.

Ceci je najvažnije da joj je porodica na okupu, te je to njen najbolji i najvredniji poklon, koji je čini sretnom i zadovoljnom ženom.

Anastasija je nekoliko dana u Beogradu, a produžila je boravak kako bi mami proslavila rođenda prenose domaći mediji.

– Pre nekoliko dana je već izabrala poklon koji će joj danas predati. Ceca ima sve, ali se Anastasija potrudila da to bude pravo iznenađenje. Slavlje će biti upriličeno u vili – kaže izvor za domaće medije.

STOJAN VOLI SAMO SEBE VELIKI JE NARCIS: Zorana Mićanović javno progovorila o reperu!

Balkanska zvezda najavila jednu stvar, nikada ne biste pogodili koliko godina puni!

Kako će Cecu iznenaditi njena deca, unuci, snaha i zet, brzo će se znati, a i danas se prepričavaju kako su joj 44. rođendan čestitali Anastasija i Veljko.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter