Izvor: hellomagazine
16.03.2024 u 22:42
0

DAJANIN BRAT ZABRINUT: Čarls Spenser PREKINUO ćutanje o teorijama zavere oko zdravlja princeze Kejt

Brat pokojne princeze Dajane u razgovoru za britanski javni servis na pitanje  da li su internet teorije zavere posle Kejtine abdominalne operacije bile „opasnije” od upada medija koji je njegova sestra, princeza Dajana pretrpela devedesetih.

 

VILIJAM VIŠE NIJE MILJENIK NACIJE: Britanci besni na PRINCA OD VELSA, napali ga zbog Kejt

Kao odgovor, grof je rekao: „Ne, mislim da je to bilo opasnije u ono vreme. Mislim, ako pogledam unazad na ’97. i Dajaninu smrt, mislim da je i to bilo šokantno – okolnosti njene smrti su bile tako šokantno, to je učinilo da industrija koja podržava paparace zaista pažljivije razmotri šta može, a šta ne može. Ne zato što su imali moralnu procenu, već zato što je to bilo neprihvatljivo za javnost.“

Kada su ga precizno pitali o teorijama zavere oko Kejt, on je priznao: „Brinem šta se desilo sa istinom.

Earl je razgovarao sa Laurom nakon objavljivanja svojih memoara, Veoma privatna škola, u četvrtak. U knjizi, Čarls je otkrio da ga je sa 11 godina seksualno zlostavljala ženska članica osoblja dok je bio u internatu.

Napisao je: „Izgleda da je postojala nezvanična hijerarhija među njenim plenom… izabrala je po jednog dečaka svaki termin da deli njen krevet i koristila bi ga za snošaj. Njena kontrola nad hipnotizovanim dečacima je bila potpuna, jer smo bili gladni ženske topline i očajni pažnja i naklonost“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter