Izvor: Kurir
19.07.2024 u 08:33
0

DELILI SMO KIFLU I JABUKU: Ove kolege su izdale Radoša Bajića kad su mu bile NAJPOTREBNIJE

Razočaranje koje je Radoš Bajić doživeo od kolege i nekadašnjeg dobrog prijatelja Lazara Ristovskog samo je vrh ledenog brega narušenog odnosa koji očigledno godinama unazad ima s glumcem.

Bajić je na Instagramu podelio fotografiju iz studentskih dana, na kojoj je s Lazarom Ristovskim, a uz koju je dodao i opširan opis, koji je nazvao „Opelom za jednu mladost“ ne krijući pritom da je povređen, mada nije otkrivao detalje.

Slično je Bajić doživeo i pre dve godine, kada mu se na promociji monografije „Moj život – moja priča“ nije pojavio niko od kolega sa klase. Glumac se i tada oglasio na Instagramu, gde je imenovao one koji su ga razočarali.

„I tako… ‘Moj život – moja priča’… u knjizi koja je bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići sa kojima sam 1976. diplomirao glumu – nisu došlini Dik (Bogdan Diklić), ni Lazar (Ristovski), ni Savićeva (Snežana Savić), ni Ivica Klemenc, ni Ljilja Stjepanović… niko… I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem… Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima“, napisao je Radoš Bajić tada na Istagramu uz fotografiju na kojoj pozira s monografijom.

Tada su na promociji knjige govorili njegov sin Nedeljko Bajić, glumci Nela Mihailović i Nikola Rakočević, kao i scenarista i reditelj Dušan Kovačević. Pored njih, došli su i Branislav Lečić, Žika Nikolić, Olivera Kovačević, Suzana Mančić, Rastko Janković, i drugi prijatelji i rodbina.

Podsetimo, Radoš Bajić podigao je danas buru na društvenim mrežama kada je otkrio da Lazar Ristovski „više nije onaj čovek koga je poznavao“.

„On iz Ravnog Sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asfaltu ispred Skupštine. … Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju…

Pedeset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost… Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…“, napisao je Bajić uz fotografiju iz prošlosti, na kojoj je s glumcem Lazarom Ristovskim.

U međuvremenu se oglasio i Ristovski, koji je za Telegraf rekao:

– Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter