Izvor: 24 sedam
23.07.2024 u 10:14
0

DEMI MUR U KUPAĆEM KOSTIMU PROŠETALA UNUČE: Slavna glumica je na pragu 62. godine, a uveliko je i baka

Demi Mur pokazala da je tip-top baka!

Slavna glumica Demi Mur prevalila je 60. godinu, a o njenom izgledu ne prestaje da se priča. Ona je sada bila na proslavi 33. rođendana svoje kćeri Skaut Vilis.

A fotografijama sa proslave pohvalila se sestra slavljenice Rumer Vilis.

Na tim fotografijama vidi se kako društvo uživa na kupanju u zajedničkom vremenu.

NEVEROVATNA PREPISKA NATAŠE NINKOVIĆ I VOJINA ĆETKOVIĆA: Glumac joj se obraća emotivnim rečima

Na jednoj od fotografija je i Demi Mur (61) u belom kupaćem kostimu. Drži za ruke unuku Luetu, kćer Rumer Vilis i Dereka Tomasa. I kako je slika ugledala svetlost dana, odmah su počele da se nižu pohvale za njen izgled.

kako neko može imati baku kao što je Demi Mur? Ja bih umrla“, „Predivne ste, ali uvek sam obožavala tvoju majku“, „Imam puno poštovanja za tebe, Demi. Svi govore o plastičnim operacijama koje si imala, a ti ovde pokazuješ kako stvarno izgledaš“, neki su od komentara.

Demi je nedavno naišla na kritike jer je objavila fotografiju na kojoj ima dekolte do pupka.

„Baka pokušava da izgleda kao devojčica, uz pomoć plastične hirurgije“, „Izgledaš staro“, „Ovaj izgled ne pristaje tvojim godinama. Treba da se ošišaš, pokriješ grudi…“, bili su neki od komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi je svojoj ćerki i javno čestitala rođendan.

„Mom slatkom anđelu… Najsrećniji rođendan! Velika mi je čast biti tvoja majka i jako sam zahvalna što s tobom delim ovo životno putovanje! Najbolje tek dolazi i jako sam uzbuđena videti čaroliju koja ti sledi! Volim te“, napisala je Demi.

nače, Demi je Skaut, Talulu i Rumer dobila u braku s bivšim suprugom Brusom Vilisom čije je zdravstveno stanje narušeno poslednjih godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter