Izvor: Kurir
21.06.2024 u 12:24
0

ĐANI PLAČE KAO KIŠA: Ovako je reagovao na izjednačenje protiv Slovenije

Radiša Trajković Đani jedan je od poznatih ličnosti koji su otputovali u Nemačku kako bi bodrili našu fudbalsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Sa njim su na put otišli sin i prijatelji, a koliko emotivno doživljava sve šta se dešava na terenu pokazuju snimci na društvenim mrežama. Pevač je poput mnogobrojnih navijača burno reagovao tokom utakmice sa Slovenijom, a kada je Luka Jović u poslednjoj sekundi meča izjednačio rezultat i tako dao šansu našoj reprezentaciji da se bori za prolazak u dalji tok takmičenja, Đani se rasplakao. Suze nije mogao da zadrži, a sve vreme je grlio prijatelja.

ŽIV SAM, ZDRAV SAM: Gastoz se obratio posle izlaska iz pritvora u Tajlandu!

Inače, Đani je prava atrakcija među našim navijačima. Ko god ga vidi mu priđe da se slika s njim, a on svima izlazi u susret, čak je s fanovima i zapevao.

 

Podsetimo, U Nemačkoj su Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija, supruga fudbalera Nemanje Gudelja. Tu je i cela njegova porodica. Sa tribina vereniku Luki Joviću i njegovim saigračima podršku pruža i Sofija Milošević, koja se ne odvaja od Jovićevih roditelja i sestre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter