Izvor: KURIR
06.06.2024 u 09:34
0

ĐANI ŽURI DA ODNESE RUČAK SLAĐI! Folker BATALIO ALKOHOL, sad jede samo zdravo, pa tegli kese po Beogradu na vodi

Radiša Trajković Đani po svemu sudeći počeo je da vodi računa o svom zdravlju, pa tako odnedavno jede samo zdravu hranu.

U to se uverio i naš paparaco, koji je folkera uslikao s kesom po povratku iz restorana zdrave hrane, gde je kupio obroke za poneti, kako bi on i njegova supruga Slađa uživali u kvalitetnoj hrani.

Đani je ubrzanim korakom izlazio iz šoping mola u Beogradu na vodi, koji se nalazi nedaleko od njegovog stana u istoimenom kompleksu. Njega su dok je prolazio pozdravljali ljudi i taksisti, a on im je samo kratko poručio:

JELENA KARLEUŠA POKAZALA ĆERKINU MATURSKU HALJINU! Nika Tošić kao prava princeza u besprekornoj toaleti

– Ćao, familijo, žurim da Slađi nosim ručak da jedemo – rekao je Đani, pa se brzo uputio u pravcu svoje zgrade.

Podsetimo, pevač odnedavno vodi računa o sebi, pa pored toga što se hrani isključivo zdravo, više ne konzumira ni alkohol u većim količinama.

 Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem! Ja je pitam šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je tad objasnila da joj je jedna žena u bolnici, kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ako imam šećer, ne smem da okusim alkohol! Napunila joj je glavu ko zna čime sve! Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da proverim sve u telu, tako da sam na kraju to i uradio. Kad sam joj pokazao da su svi rezultati dobri, žena mi se smirila. To i danas pamtim i prepričavam – zaključio je Đani za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter