Izvor: Kurir
13.06.2024 u 10:13
1

DLAKE SU IZBOR SVAKE ŽENE: Nikolina Pišek šokirala javnost OVIM SNIMKOM!

Od mnogih biste i mogli očekivati, ali Nikolina Pišek je napravila veliko iznenađenje na društvenoj mreži Instagram i deluje da je nenamerno.

Nikolina je objavila video na kojem se vidi kako se ulepšava i pravi sama sebi frizuru uz pomoć figara. Međutim, u jednom trenutku morala je da podigne ruke i tako je pokazala predeo pazuha koji je bio neobrijan.

FUTA PROGOVORIO O SKANDALU CECE I JAMI: Da li je Ceca ukrala pesmu?

Sudeći po dužini dlaka, nije u pitanju samo trenutna situacija, dakle, nedostatak vremena, nego izgleda da se Nikolina inače ne depilira.

Poznato je koliko Nikolina Pišek vodi računa o izgledu i na njoj je uvek sve besprekorno, frizura, šminka, kao i stil odevanja. Ipak, to se izgleda ne odnosi na depilaciju i u ovom slučaju Nikolina voli da ostane prirodna.

Među poznatim ženama koje ne briju dlake su i: Bela Torn, Madona i njena ćerka Lurdes, Paris Džekson, Kardi B, Majli Sajrus, Emili Ratajkovski.

„Za mene su dlake na telu još jedna prilika za žene da iskoriste svoju mogućnost izbora“, napisala je manekenka Ratajkovski.

U članku za Harper‘s Bazaar iz 2019, manekenka Emili Ratajkovski je rekla: „Ponekad to što puštam dlake na telu da mi izrastu, ujedno je to i ono što čini da se osećam s*ksi“, nakon čega se pojavila u donjem vešu s vidljivim dlakama ispod pazuha.

Još jedna glumica koja nije samo ulovljena u javnosti već ponosno objavljuje fotografije svojih dlačica na društvenim mrežama. Poznata je po borbi za ženska prava i podsticanju žena da prihvate sebe kakve jesu, a ne da podlegnu društvenim normama da bi bile prihvaćene.

Džulija Roberts, američka glumica, 1999. godine pokrenula je pravu “dlakavu“ lavinu komentara kada se na filmskoj premijeri u Londonu pojavila u uskoj, sjajnoj crvenoj haljini i s dugim smeđim dlakama ispod pazuha. Iako su ju mnogi napadali da ne drži do sebe, stručnjaci su objasnili kako dlakavi ženski pazusi nisu nikakva novost. Još su davno pre u istoriji Holivuda glumice masovno puštale dlake i to je bio modni trend i znak lepote.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DLAKE SU IZBOR SVAKE ŽENE: Nikolina Pišek šokirala javnost OVIM SNIMKOM!”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter