Izvor: KURIR
30.06.2024 u 10:27
0

„DOBIO SAM ZNAK DA SE PREKIDA KONCERT“ Publika došla na nastup Ace Lukasa, a završio se pre nego što je zapevao

Aca Lukas trebalo da nastupa na muzičkom festivalu u Cirihu, ali zbog nemara organizatora, njegovi fanovi su ostali uskraćeni za spektakl.

Naime, organizatori su dozvolili da drugi izvođači probiju svoje vreme trajanja nastupa, zbog čega je Lukas bio sprečen da izađe na binu, s obzirom da je muzika na tom mestu dozvoljena samo do 22 časa.

 

IZAŠAO JE IZ MRTVAČKOG SANDUKA: Naš reper izvodi satanističke obrede na sceni, apsolutno neočekivano

 

On se popeo na binu vidno razočaran i besan, što je i opravdano s obzirom na situaciju. Umesto da priredi nezaboravan koncert, morao je da se obrati svojoj publici sa objašnjenjem i otkrije šta se zapravo desilo, zbog neprofesionalnosti i neorganizovanosti, ostali su uskraćeni za njegov nastup.

Zajedno sa njim na binu je izašla i Dragana Mirković, sa kojom je planirao da izvede zajednički duet “Sad i zauvek”. Ovaj duet je takođe trebao da bude iznenađenje večeri, ali zbog propusta organizatora, publika je ostala razočarana i ogorčena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter