Izvor: INFORMER
17.06.2024 u 19:25
0

DOK MU SE MAJKA VENČAVALA ON JE UŽIVAO NA MORU: Odmaranje za sve pare

Lazić je podelio sliku sa Katarinom i pokazao kako se provode u Turskoj.

U medijima je danas nastala prava pometnja zbog majke Darka LazićaBranke Lazić.

Naime, prvo se pojavila informacija da se ona udala za svog partnera, Dragana Paunovića i da je brak sklopljen u Austriji.

Nakon vesti o tajnom venčanju, prvo se oglasio Darko, koji je demantovao navode i istakao da se njegova majka neće udati sve dok je on živ.

Ubrzo nakon toga i sama Branka je priznala da nije stala na ludi kamen, kao i da Dragan i ona ne planiraju da se venčaju.

Do prave zbrke je došlo kada se i sam Dragan oglasio za medije, koji je pak priznao da su se njih dvoje venčali samo formalno, kao i da uskoro planiraju da orgnaiziju i proslavu.

ZAVRŠIO U KLINIČKOM CENTRU: Sloba Radanović se priprema za operaciju

Za to vreme, dok je njegova majka glavna tema u javnosti, folker se zajedno sa suprugom Katarinom i decom Lorenom i Aleksejom provodi u Turskoj na moru.

On je sada na svom Instagram profilu podelio sliku iz kafića i pokazao kako Katarina i on uživaju na moru. Njih dvoje su ispijali pivo i zajedno pozirali za mreže, ne mareći za aktuelna dešavanja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter