Izvor: Kurir
08.09.2024 u 12:50
0

DOSTA SAM ZATVORENA I NE KONTAKTIRAM PREVIŠE: Jelena Karleuša je otkrila koju stvar nakon Divnine smrti više nikada neće uraditi

Pop zvezda Jelena Karleuša često ističe koliko joj nedostaje majka Divna Karleuša, te iako važi za jaku osobu, u tim trenucima svi mogu primetiti koliko je pevačica zapravo emotivna.

Ona je uvek javno govorila koliko joj je pokojna majka značila u životu i isticala da je ona bila njena najveća podrška i oslonac.

KAKO JE ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 50 KG: Evo šta radi kad joj padne ŠEĆER!

Karleuša je u emisiji „U ringu“ otkrila da nakon smrti majke nikada više nije ušla u njenu kuću.

– Moja majka sve što je u životu skupljala i zaradila i za šta se borila ostalo je njenoj kući zaključano i nikad više nisam ušla. Nikad nisam ušla u njenu kuću. Ostala je onako kako smo je izneli iz kuće, tako je ostalo sve njeno i ja sam shvatila da sve što imamo sad đinđuve, zlato, kola, stanove je potpuno nebitno – rekla je Jelena.

Govoreći o svom životu, Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode.

– Čitav život sam zatvorena u sobi. Dosta sam zatvorena i ne kontaktiram previše, ne izlazim, ne krećem se. Kad sam sama u svoja četiri zida, punim svoje baterije i time sam zadovoljna – ispričala je.

Ističe da nije od onih kukaju nad svojom sudbinom:

– Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da samosažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar