Izvor: ALO
02.07.2024 u 13:56
0

DRAGANA MIRKOVIĆ PRIMORANA DA OTKAŽE KONCERT: Našla se usred strašne oluje, pokazala šta je zadesilo

Iako je Dragana strpljivo čekala da oluja prođe, nažalost, to se nije dogodilo

Zbog vremenskih nepogoda, pevačica Dragana Mirković bila je primorana da otkaže koncert u Temerinu.

Većinu Srbije sinoć je pogodila oluja koja je poplavila brojne ulice.

Dragana, kao pravi profesionalac, stigla je ranije na mesto gde je koncert trebalo da se održi, čekajući sa svojim timom i okupljenim fanovima da se nevreme smiri.

U međuvremenu, iz šatora u kojem su se sklonili, Dragana je podelila snimak i poručila sledeće.

JK OTKRILA SVE O INTIMNOM DOPISIVANJU: Iznela ŠOK DETALJE iz privatnosti

– Mi stigli, napolju je ozbiljna oluja, ali mi čekamo, pa šta nam Bog da – poručila je Dragana, koja se sat vremena nakon toga ponovo oglasila i saopštila da koncert ipak moraju da otkažu.

– Dragi moji, nažalost, zbog jako lošeg vremena otkazujemo koncert u Temerinu, ali nemojte misliti da ne mislim na vas. Jako vas volim i pripremamo jedno jako lepo iznenađenje, što znači, nećete ostati uskraćeni za druženje sa vašom Draganom Mirković. Ljubim vas i jedva čekam, vrlo brzo se vidimo – poručila je Dragana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter