Izvor: BSC Happy
11.04.2023 u 17:18
0

Duge noge i širok osmeh: Sneki već 14 godina krije strašnu bol FOTO

Pevačica je doživela dve tragedije u istoj godini. I danas se sa mukom vraća u prošlost.

Pevačica Snežana Babić – Sneki, počela je još ranih 90-ih svoj pohod na estradno nebo. Širokim osmehom i dugim vitkim nogama, lako je prokrčila put do samog vrha, hitovi su se nizali, a ni obožavaoca nije manjkalo.

Pesme „Davorike dajke“ i „Ja nisam prva, ni poslednja“ vinule su je u zenit popularnosti, a tadašnje top-folk liste nisu se mogle zamilsiti bez njenog imena.

Onda je došla zlokobna 1999. godina. Mrak, sirene za vazdušnu opasnost i bombe nisu najgore što je doživela. Te godine, Sneki je ostala bez oca za kog je bila beskrajno vezana.

Samo što je sahranila oca, usledio je novi šok. Njen brak sa biznismenom Radomirom Stojanovićem se raspao posle sedam idiličnih godina.

– Uhvatili ste me u nezgodnom trenutku jer sam upravo pošla na snimanje, a znate da o svom privatnom životu retko govorim za novine. Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje – izjavila je za jedan dnevni list potresena pevačica te za nju teške 2009. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter