Izvor: Kurir
16.09.2024 u 09:51
0

DUŠKO JE POLJUPCIMA POPIO JELENINE SUZE: Ovako je izgledala svadba Jelene i Duška

Jelena Karleuša i Duško Tošić okončali su brak posle 16 godina. Kako je saopštila pevačica na društvenim mrežama, ona je potpisala papire za sporazuman razvod, sva imovina je prepisana na decu, a starateljstvo nad njima je pripalo pevačici.

Poslednjih meseci dosta se pričalo o njihovom odnosu, a malo ko se seća njihove gala svadbe koja je bila daleko više od luksuzne.

TAČNO JE DA JE KAJA TREBALA DA ZAMENI SLAĐU: Vesna mu nije bila prvi izbor, a nju svi znate
Par se venčao na Vidovdan pre 16 godina, 28. juna, na godišnjicu veze. Jelena i Duško zabavljali su se dve godine, a nakon toga obelodanili su da će ljubav krunisati brakom.

Oni su sudbonosno „da“ izgovorili u jednom luksuznom restoranu.

Jelenu je do oltara dopratio otac Dragan Karleuša, a nakon što su razmenili zavete i izgovorili sudbonosno „da“ Jelena i Duško razmenili su i burme vredne čak 5.000 evra. U pozadini išla pesma „Pogledi u tami“ od Sergeja Ćerkovića. Dok je prilazila Dušku, pevačica je sve vreme plakala.

Svečana ceremonija počela je kraj bazena u prisustvu pedesetak zvanica.

Pored Tošića je stajao njegov dugogodišnji drug Milenko Andrić, dok je Jelenin kum bio kreator Darko Kostić

Jelena je blistala u beloj haljini ukrašenoj poludragim kamenjem, a u ruci je držala bidermajer napravljen od belih ruža.

Prvi ples bio je nešto najromantičnije što je javnost videla. Duško je poljupcima „popio“ Jelenine suze, dok mu je ona šaputala koliko ga voli.

Svaki gost dobio je na poklon licidersko srce sa posvetom. Na dva švedska stola stajale su po dve činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gambori, a oko njih bili su uredno raspoređeni losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće.

Slavlje je trajalo do kasno u noć, a Duško je u jednom trenutku skinuo košulju i ljubio Jeleni trudnički stomak, s obzirom da je Jelena bila u sedmom mesecu sa ćerkom Atinom.

Goste je zabavljao Tropiko bend i pevačica Mina Kostić.

U toku svadbe, usledio je još jedan zanimljiv trenutak, kada se Jelena latila mikrofona i zapevala „Zajdi, zajdi“, što je oduševilo njenog supruga. Ubrzo nakon toga, Duško je u nekom trenutku dohvatio mikrofon i svojoj dragoj otpevao stih „Devojke vole dijamante“, a onda je skočio u bazen, zajedno sa ostalim gostima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter