Izvor: GLOSSY
17.08.2024 u 16:34
0

DŽINOVIĆA JE OSTAVILA U PROŠLOSTI: Kako se Melina preziva nakon što se razvela i odrekla Harisovog prezimena

Težak rastanak poznatog para se još prepričava, a kreatorka je odlučila da vrati svoje devojačko prezime

Brak našeg poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove sada već bivše supruge Meline Džinović često je bio tema medija.

U centru pažnje regionalnih i domaćih medija našli su se nakon što je obelodanjeno da je Melina odlučila da napusti supruga, a onda je usledilo mnogo emotivnih i teških trenutaka sa obe strane.

Bilo kako bilo njihov brak je okončan, Hari se povremeno oglasi na društvenim mrežama tim povodom, dok Melinu retko gde možemo da vidimo i čujemo.

Ona je na posletku odlučila da u potpunosti raskrsti sa svime što je veže za Harisa, pa je nakon razvoda odlučila da promeni i prezime, odrkne se onog koje je nosila, Džinović i vrati svoje devojačko.

MENJALA JE MUŽEVE ALI NE I KUMU: Ova dama stajala je uz Natašu Bekvalac na dva venčanja

Ona se sada preziva kao što se prezivala pre nego što se udala za pevača – Galić.

Čini se da je kreatorka odlučna u činjenici da započne nov život i ne želi da je prošlost ni na koji način sputava u tome.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter