Izvor: ALO
14.06.2024 u 09:56
0

EVA RAS GODINAMA SEBE KRIVILA ZA SMRT MUŽA: A tek kada čujete razlog!

Eva je istakla da je godinama krivila sebe, dok su je lekari uveravali u suprotno

Eva Ras sinoć se pojavila na jednom gradskom događaju, te je govorila o romanu koji uskoro izlazi roman i objasnila je da je na koricama napisala šta je to ljubav.

– Ljubav je da sam ja kuvala kupus, a on je dolazio i jeo. Ja sam da razmeštala krevet, pa on bi legao sa mnom. Ja bih uzdahnula, a on se zabrinuo. Ja bih se nasmejala i on se smejao sa mnom, jer je voleo sve što sam ja.. Nisam umela da kuvam, ali on je jeo – kazala je Eva Ras i dodala:

– Ćutao i jeo i ostao živ – bio je komentar jednog od novinara, na šta se Eva nasmejala i rekla:

 

OTKRIVAMO KAKO ĆE CECA RAŽNATOVIĆ PROSLAVITI ROĐENDAN: Nikada ne biste pogodili koliko godina puni!
– Nije ostao živ. Imao je 50 godina, samo vi ste u pravu, ja sam dugo sebe krivila za njegovu smrt, što je tako mlad umro, ali lekari su me uveravali da kupus ne može da izazove infarkt. Osećala sam se krivom jer ja sam isto jela taj kupus i znam da nije bio dobar- rekla je Eva!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter