Izvor: GLOSSY
26.08.2024 u 17:06
0

EVO GDE SADA ŽIVI MELINA DŽINOVIĆ: Odselila se na božanstveno mesto, ali daleko od Srbije

Melina Džinović definitivno je započela novi život, daleko od Srbije i Harisa, ali na predivnoj evropskoj lokaciji.

Brak slavnog pevača Harisa Džinovića i njegove, sad već bivše, supruge Meline, bio je tema medija i dok je trajao, a posebno nakon što su obelodanili da se razvode.

Par je delovao kao jedan među najskladnijim na domaćoj javnoj sceni, imaju dvoje dece, ali ispostavilo se da im nisu cvetale ruže.

Bilo je tu i teških reči i emotivnih momenata, a dok je uglavnom Haris govorio o prekidu ljubavi, Melina se retko i sporadično oglašavala.

Kreatorka nije želela da odaje previše detalja i ostala je dosledna sebi u tome, a jedino je bilo poznato da je vratila svoje devojačko prezime, te da se sada ponovo preziva Galić.

BILA JE I OSTALA PRELEPA: Saznajte kako izgleda prva supruga Nebojše Glogovca

Kako prenose domaći mediji, ona više ni ne živi u Beogradu, niti u Srbiji!

Gde sada živi Melina?

Nakon što se iselila iz vile na Senjaku, pisalo se da je našla dom u jednoj prestoničkoj zgradi, ali sada je kofere spakovala i preselila se na božanstveno mesto: Azurnu obalu.

Francuska rivijera predivna je sama po sebi i često omiljeno odredište onih s dubljim džepom, a Melini je ova ideja prijala ne samo za odmor, već za život.

 

— Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi — kaže dobro upućen izvor.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter