Izvor: GLOSSY
18.08.2024 u 14:06
0

EVO KAKO SU DECA ALEN DELONA ZAGORČALA NJEGOVE POSLEDNJE GODINE ŽIVOTA: Zbog njih je poželeo da umre

Raskol u porodici i neprekidne svađe ubile su volju za životom i borbom Alenu Delonu

Veteran francuske filmske scene Alen Delon preminio je u svojoj 89. godini potvrdili su članovi njegove porodice za strane medije.

O njegovoj karijeri i uspehu u filmskoj industriji može se mnogo govoriti, ali na veliku žalost samo glumca njegovo ime se u poslednjih nekolio godina kroz medije provlači zbog međusobnog rata koji su njegovi naslednici vodili oko njega i njegove imovine.

Stranice poznatih magazina bile su često preplavljene naslovima u kojima se moglo pročitati da je Delon „uništen“ porodičnim svađama i da samo želi da ga svi ostave na miru.

– On samo želi da bude ostavljen da umre na miru – rekla je svojevremeno ćerka Delona koja je u sporu sa braćom oko nasleđa procenjenog na nekoliko stotina miliona evra.

Tokom svoje bogate kariejre Alan Delon je stekao ogromno bogatstvo, ali ni ljubavi i veza mu nije manjkalo. Bio je velika zvezda i nacija ga je obožavala.

Alen-Fabijen Delon i Entoni, njegov polubrat, optužuju svoju sestru da je pokušala da manipuliše 88-godišnjakom kako bi obezbedila nasledstvo procenjeno na nekoliko stotina miliona evra. Ona to poriče i kaže da su ljubomorni jer je ona oduvek bila Delonovo omiljeno dete.

TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU: Katarina otkrila istinu, a jedan detalj uznemirio javnost

Poslednje godine života Alena Delona mnogima su ličile na predstavu, a javnost je često zbog toga bila veoma ljuta. Glumac je stavljen pod „pojačano starateljstvo“, odredbu sličnu zakonskom starateljstvu koja ima za cilj podršku osobama sa smanjenim fizičkim i mentalnim sposobnostima.

Ova mera je trebala da pomogne u tome da se na adekvatan način uspostavi zaštita imovine glumca nakon rata koji je izbio među njegovim naslednicima: unakrsne optužbe, tužbe i šokantni naslovi.

Njegova deca, Entoni i Alen Fabijen, tvrdili su da njihovim ocem manipuliše njihova sestra Anuška, koja je navodno prikrivala glumčeve zdravstvene probleme kako bi ga odvela sa sobom u Švajcarsku .

– Nije istina da moj otac Alen želi da umre. Moja sestra Anuška laže sve – rekao je Entoni jednom prilikom.

Imanje, nekretnine, ogromna zarada od filmskih predstava, upravljanje brendovima i umetničke kolekcije vrede više od 200 miliona evra. Iz tog razloga, rat među decom oko fizičkog i psihičkog stanja oca poprima i čisto ekonomski aspekt.

Anuška je tužila svoja dva brata zbog kršenja privatnosti nakon što su na društvenim mrežama podelili snimak razgovora između nje i njihovog oca. Suđenje će se održati u aprilu 2025. godine, prema odluci pariskog suda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Entoni i Alen Fabijen su verovali da njihovim ocem manipuliše njihova sestra Anuška, koja je navodno krila njegovo zdravstveno stanje i htela je da ga vrati u Švajcarsku kako bi izbegla da plati preveliki porez na nasledstvo.

Anuška, sa svoje strane, kritikuje svoju braću što su ugrozila glumčev život i tvrdi da je htela da odvede oca u Švajcarsku kako bi tamo nastavio da se leči.

Sada kada glumac više nije među živima ostaje nam samo da vidimo kako će se ovaj spor među zaraćenom decom okončati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter