Izvor: Telegraf
01.05.2022 u 18:52
0

BIZARNO! „Dep je pao drogiran glavom u pesak, Amber je bila agresivna“ NOVI DETALJI SA SUĐENJA DECENIJE!

Američki glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga, glumica Amber Herd u proteklih mesec dana glavne su zvezde na sudu u Fairfaxu u Virginiji, a do sada smo, od oko brojnih svedoka koji takođe učestvuju u ovom slučaju čuli mnogo bizarnosti.

Dep tvrdi da nije fizički zlostavljao Amber

Zvezda „Pirata s Kariba“ pre svega tvrdi da Amber nikad nije fizički zlostavljao.

– Bilo je svađa i stvari takve prirode, ali nikada u životu nisam dosegao tačku u kojoj sam udario gospođicu Herd. Niti sam ikada u životu udario ijednu ženu – rekao je Dep članovima porote.

Objavljeno je mnogo tonskih snimki razgovora glumca i Amber snimljenih tokom njihovog zajedničkog života, a većina je uznemirujuća. Na jednoj glumica priznaje da je udarila Depa, a on na drugoj urla na nju i govori da je debela. Čula se i Amber koja mu govori da pronađe nekog „drugog na komu će gasiti cigarete“.

Psiholog koji je angažovan od strane Depovog tima tvrdi: Amber ima dve dijagnoze

Gotovo svakodnevno se menjaju brojni svedoci, od članova porodice, saradnika, prijatelja, do spremača i portira. Sredinom nedelje na sudu je svedočila psiholog Šenon Kri koju je angažovao Depov pravni tim. Ona je pravila procenu glumice i tvrdi da Amber ima dve dijagnoze – granični poremećaj ličnosti i histrionski poremećaj ličnosti.

Herd tvrdi da ju je Dep tukao, gađao mobilnim i vukao po podu. On je rekao da ga je ona gađala flašom i staklom mu odrezala deo prsta na ruci. Od više od stotinu svedoka koji će biti ispitani u ovom slučaju, do sad su ispitane desetine.

Depov telohranitelj tvrdi: Njihov odnos je bio toksičan, Amber je bila agresivna

Telohranitelj Džonija Depa rekao je da je primetio ogrebotine i otekline na glumčevom licu tokom medenog meseca te da je sve vreme svedočio kako se njihov odnos postupno pogoršava. Dodao je kako je Amber s vremenom postajala sve zahtevnija i napadnija.

Malkom Konli, koji je počeo da radi kao Depovo privatno obezbeđenje 2006. godine, u četvrtak je svedočio na suđenju na daljinu iz Ujedinjenog kraljevstva.

– Na početku sve je bilo divno i super. Sve je izgledalo kao da su na medenom mesecu – rekao je Malkom u svom iskazu

Konli je priznao kako nikada nije video nikakvo fizičko nasilje između njih dvoje, ali naveo je da je često čuo kako se par svađa. Tvrdi kako je čuo Amber koja burno razgovara te vrišti, a dodao je i da je uglavnom čuo nju te da su se češće svađali nego bili u miru.

Telohranitelj je napomenuo da je primećivao ogrebotine i povrede na Depovu licu, a kako na Amber nije video nikakve tragove.

Depovi problemi sa konzumaciom droge i alkohola često se provlači kroz dosadašnje suđenje. On tvrdi da je bio čist većinu vremena dok je bio s Amber u vezi i braku, nakon detoksikacije od opioidnog analgetika Oxycodonea 2014. godine.

Ali obrana Amber Herd kaže da je Dep bio sklon porocima uprkos njenim uzastopnim molbama da prestane s tim.

U sredu je advokatica koja zastupa Amber, pitala Depovu menedžerku da li se seća detalja s njegovog privatnog ostrva na Bahamima kad se onesvestio i pao licem u pesak.

– Sećam se da se onesvestio na plaži – odgovorila je Tara Roberts, menadžerka koja radi na Depovom imanju na Bahamima.

MARIJA KARAN MOKRA U KUPAĆEM, RAŠIRILA NOGE I POKAZALA RIBICU! Ovakvu fotografiju srpske glumice niko nije očekivao (FOTO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter