Izvor: 24sedam
21.10.2024 u 08:45
0

BOJANA ORDINAČEV POSTALA MAMA U PETOJ DECENIJI: Srećna je i ne krije radost!

Bojana Ordinačev se ostvarila u ulozi majke u petoj deceniji

Bojana Ordinačev ostvarila se u ulozi majke u petoj deceniji, a oca detata do sada nije predstavila javnosti. Glumica je sada svom nasledniku, koji nosi ime Najda, proslavila 3. rođendan, a na svom Instagramu podelila je snimak i pokazala kako je izgledala rođendanska žurka.

LAZAR RISTOVSKI SA PARTNERKOM SE BAŠKARI NA JAHTI: Glumac uživa nakon razvoda

– I proslavismo treći rodjendan. Hvala svim drugarima na igranju – napisala je ona uz video na kojem njen naslednik duva svećice sa rođendanske torte.

Inače, Bojana je više od decenije u vezi sa svojim izabranikom, a iako je javna ličnost, nikada nije uslikana sa njim.

U intervjuima je govorila o tome da je „dobro izabrala“ oca svom detetu i partnera za sebe, što im se potvrdilo i tokom pandemije koronavirusa, kada je glumica, po sopstvenom priznaju, potvrdila da su njih dvoje sjajan tandem.

Jednom prilikom je, takođe, otkrila zbog čega je donela odluku da niko ne zna ko je njen suprug, kako izgleda i čime se bavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bojana ordinacev (@bojanaordinacev)

– Nisam tip osobe koja svoj privatni život daje na dlanu, niti sam našla takvog partnera. Saglasni smo da je moj posao, koji podrazumeva javni nastup i prisustvo na društvenim događajima, nešto što nema veze sa našom porodicom – rekla je ona i objasnila:

– Njegova profesija je drugačija, mediji ga ne zanimaju, niti ga raduje bilo šta vezano za fotografisanje. Meni je uvek bilo malo čudno kada se neko nepoznat slika pored partnera koji je poznat. No, možda je to normalnije nego moj način gledanja na stvari. Ko voli nek izvoli – objasnila je nedavno glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter