Izvor: Happy BSC
15.04.2022 u 08:02
0

„NAPRAVIO SI DETE DEVOJČICI, I TIME SE HVALIŠ?“ 30 godina mlađa žena POZNATOG GLUMCA je trudna, a njega prozivaju da je PEDOFIL (FOTO)

Čuveni, i mnogima omiljeni glumac Nikolas Kejdž objavio je lepe vesti. Naime, on i 30 godina mlađa supruga očekuju dete.

Nikolasa Kejdža kritikuju zbog mlađe supruge koja je trenutno u blagoslovenom stanju. Kako kažu fanovi, glumac izgleda kao deda svojoj supruzi koja je u ranim dvadesetim godinama. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U januaru je glumac Nikolas Kejdž objavio da čeka svoje prvo dete sa suprugom Riko Šibat. Sada, u novom intervjuu za GK, Kejdž je otkrio da je par već izabrao imena za svoju bebu: Akira Frančesko ako je dečak i Lenon Ogi ako je devojčica.

Pored toga što je razlika u godinama ogromna, glumac je čak promenio i stil oblačenja i redovno se farba, a i ne izlazi iz kozmetičkih salona ge je redovan na tretmanima podmlađivanja. Nedavno su ga paparaci uslikali u kupovini umetnina, a komentari su bili nemilosrdni.

„Ona ko da ima 17… mada, nije daleko… A on… u ovom autfitu kao neki matori pedofil koji vreba sa strane“, „Jezivo na šta ovaj čovek liči“, „Udarila jako kriza srednjih godina“, „Izleda kao papagaj“, „Hej Nikolas, nemas 24.. ah, čekaj, toliko ima tvoja žena, srami se“, „Samo čekam kad će ponovo da se razvede i nađe mlađu“, „Ne znam ko diktira da se ovako oblači, ali deluje mi tako ljigavo“, „Kejdž je postao onaj čovek za koga te sutra ne bi iznenadilo da je prikriveni pedofil“… samo su neki od komentara njegovih fanova.

Ovo je godinama pokušavao da sakrije od javnosti! ODREKAO SE ĆERKE, ZLOSTAVLJAO SINA, ŽENU VARAO SA KIM JE STIGAO: Mračna strana Džekija Čena!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter