Izvor: Blic
29.07.2024 u 11:54
0

PIKSIJEV SIN SA DRUŠTVOM NA IBICI: Malo stena, malo jahta i luksuzan život naslednika selektora naše reprezentacije

Marko Stojković, sin fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, na svom Instagram profilu podelio je da leto provodi na Ibici.

Naime, Marko je sa prijateljima otišao na luks destinaciju, gde su uživali na plaži, ali su se vozili i jahtom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

Inače, na društvenim mrežama, Marko često deli detalje svog života na visokoj nozi.

Jednom prilikom izazvao je pažnju javnosti kada je fotografisao meni jednog kebab restorana, po svemu sudeći aludirajući na to da je za ovaj delikates izdvojio preko 4.000 dinara.

Korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, zapitali su se „da li je realno dati 35 evra za sendvič“, dok su drugi isticali da „ne znači da je kupio ukoliko je slikao meni“, ali i da „se svako ispruži koliko je dug“, odnosno „ko ima taj i daje“.

Podsetimo, proslavljeni fudbaler, fudbalski trener, selektor naše fudbalske reprezentacije i živa legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi, decenijama je u skladnom braku s lepom Snežanom, s kojom ima troje dece – Anju, Andreu i Marka.

KO JE PODNEO PRIJAVU ZA GODIŠNJI POREZ NA DOHODAK: Menadžeri, direktori, inženjeri, ekonomisti i pravnici
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter