Izvor: Kurir
01.06.2024 u 10:17
0

GALA SLAVLJE, EVRI SAMO LETE! A NJOJ šake pune para!

Fudbaler Andrija Živković (27) na početku godine zaprosio je izabranicu, a juče su napravili gala veselje na kojem je prisustvovala pola estrade.

Naime, pevač Ljuba Perućica podelio je kadrove sa velikog veselja na Instagramu. On je prvo snimio prvi ples mladenaca, a zatim pokazao da je jedan od pevača koji je bio zadužen za atmosferu bio Aco Pejović.

Ljuba je potom podelio i kadrove pevačice Jane Todorović, koja je goste bacila u trans, a svi su primetili da je ona držala punu šaku evrića, kojim su je gosti kitili.

ACO PEJOVIĆ PRIVEDEN I DEPORTOVAN Proveo noć u zatvoru, pa otkrio sve detalje: „Spavao sam na klupi sa dva klošara“

Osim njih, na svadbi su bili i Anastasija Ražnatović sa svojim suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a ona ih je sve vreme snimala i pokazala kako su se skockali.

Anastasija je imala na sebi plavu haljinu, dok se Nemanja odlučio za belu košulju i crne pantalone, a osmeh nisu skidali sa lica.

Naš golman Predrag Rajković takođe je bio na veselju kod Andrije Živkovića sa trudnom suprugom Anom Rajković sa kojom čeka treće dete, a ona je sve oduševila cvetnom haljinom i ogromnim štiklama.

Podsetimo, Andrijina izabranica nije poznata javnosti, na društvenim mrežama se predstavlja kao „Elizabet“, a, sudeći po komentarima koje jedno drugom ostavljaju na Instagramu i zajedničkim fotografijama, ludo su zaljubljeni jedno u drugo.

Andrija, podsetimo, igra za grčki PAOK, a svojevremeno je tri godine bio u Partizanu. Upravo zbog života u Grčkoj, na svadbi je gostovao i pevač koji je sve svatove oduševio izvedbom grčkih pesama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter