Izvor: ALO
12.08.2024 u 17:45
0

GLUMICA SE UDAJE PO DRUGI PUT: Organizovala devojačko veče, pa obučena skočila u bazen

Glumica je vrištala od sreće

Glumica Miona Marković je svom izabraniku, reditelju Davidu Aliću već rekla sudbonosno „da“. Sredinom jula prošle godine venčali su se u manstiru na obroncima Stare planine, u mestu Poganovo, blizu Pirota, jer je David rođen u tom gradu. Sada mladenci, kako su najavili, organizuju i građansko venčanje u Beogradu.

Tim povodom je na splavu, u okviru kojeg je i bazen, Miona priredila devojačko veče, kojem su prisustvovale njene najbliže prijateljice.

Miona je nosila belitop i suknju, s velikim izrezima, na glavi je imala venac od prirodnog cveća iste boje.

OTKRIVENO KO ĆE VEČERAS PEVATI NA BALKONU: Nacija je obožava, nastaće opšti kolaps kada se bude pojavila

Devojke su uživale u dobroj muzici, koktelima i specijalitetima, a u jednom trenutku su obukle kupaće kostime i napravile haos u vodi. Miona je obučena skočila u bazne i sve vreme je radosno plesala s cvećem u rukama.

Zabavu je trajala do jutarnjih časova, a upotpunio ju je vatromet, koji je bio specijalno iznenađenje.

Naravno, nisu izostali ni pokloni, ali za razliku od prethodnog puta, ovaj put Je Miona darivala prijateljice.

Bilo je raznih turbulencija

Miona Marković (27) je za životnog saputnika je izabrala reditelja Davida Alića, s kojim je tri godine bila u vezi.

Miona je za domaće medije istakla koliki joj pritisak donosi posao, te da joj u tim trenucima upravo najviše pomaže sadašnji suprug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter