Izvor: 24SEDAM
03.09.2024 u 18:16
0

GOCA BOŽINOVSKA SE POKAJALA ZBOG BOTOKSA: „Izobličila sam se, kao plastična lutka!“

Moje telo nije dobro reagovalo!

Pevačica Goca Božinovska nedavno je podelila svoja iskustva sa estetskim korekcijama, fokusirajući se na svoje problematično iskustvo s botoksom. U razgovoru za medije, Goca je otkrila da je tokom snimanja emisije na RTS-u primetila da je njeno lice izgledalo kao plastična lutka zbog botoksa.

SELMA HAJEK PROSLAVILA 58. ROĐENDAN: Izgleda bolje nego ikad

– Imala sam problem s botoksom. Izgledala sam kao pokvarena lutka, a svi su primetili da nešto nije u redu. Moje telo jednostavno nije dobro reagovalo na botoks. Rekli su mi da je potrebno vreme da se sve smiri, ali nakon toga sam odlučila da se više ne podvrgavam tim intervencijama – izjavila je Goca.

Pevačica je naglasila da, iako je botoks učinio da izgleda mlađe, rezultat je bio izobličen i ukočen izgled, što joj nije odgovaralo. Kako je rekla, „botoks se ne može izvaditi kad se stavi, može samo da ispari.“

Umesto toga, Goca planira da se fokusira na prirodnije metode za očuvanje mladalačkog izgleda.

– Ako pijete dosta vode, možete značajno poboljšati izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene, pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. Pijenje vode je mnogo lakše jer je mogu piti kad god i gde god, a nisam uslovljena odlaskom u salone – dodala je ona kroz smeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter