Izvor: KURIR
16.06.2024 u 13:16
0

GODINAMA NIGDE NE RADI A ŽIVI KAO BOG: Otkriveno kako zarađuje Sindi Models!

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Ivana neretko na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke sa egzotičnih destinacija, a sada je konačno otkrila „odakle joj pare“, kada se godinama ne bavi pevanjem i nigde ne nastupa.

„Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila„, rekla je Ivana Telegrafu i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

 

 

„Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada“.

 

ON JE SVIH OVIH GODINA MENI BIO SVE: Pokazala muža Turčina, svi misle da joj je otac!

 

Sindi ističe da njen izabranik mora da radi, a da su skroz batalili izlaske i alkohol.

– On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka – otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

– Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem – rekla je pevačica svojevremeno za

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter