Izvor: Kurir
20.05.2024 u 20:01
0

„HALJINA NE MORA DA BUDE FIRMIRANA“: Pevačica spremna za gala slavlje!

Katarina Grujić danas proslavlja 32. rođendan, a s obzirom da je pevačica jako društvena i ima odličan odnos sa kolegama, kako saznajemo na njenoj žurki biće pola estrade.

Pevačica se u jednom restoranu u srpskoj prestonici pojavila sa svojom ćerkom ali i suprugom Markom Gobeljićem. Katarina je blistala u beloj haljini sa krljuštima, a kako mediji spekulišu ovaj komed garderobe platila je 8.000 dinara.

Podsetimo, Kaća iako ima pun garderober skupocenih stvari, kako je nedavno otkrila vrlo često kupuje i komade koje svaka devojka može sebi da priušti.

„JA SAM MNOGO SREĆAN I ZADOVOLJAN“: Na promociji albuma se pojavio u OVOME!

– Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara – rekla je Kaća i dodala da, za razliku od koleginica, ne pati od potrebe za brendiranim stvarima:

– Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter