Izvor: 24sedam
01.09.2024 u 20:00
0

HARIS I MELINA SADA SU IM SE PUTEVI RAZIŠLI: Dok su bili u braku nije dozvoljavao promenu kod jedne stvari

Melina je iskreno govorila o njihovom odnosu

Nakon više od dve decenije zajedničkog života, poznati pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina zvanično su završili svoj brak, što je iznenadilo mnoge, ali nije iznenadilo njihove bliske poznanike.

Par je u javnosti bio viđen kao idealan, dok je Melina često hvalila podršku koju je dobijala od svog supruga. O razvodu se Melina još uvek nije izjašnjavala, dok je Haris isticao da je uvek nastojao ispuniti sve njene želje.

PODNET ZAHTEV DA SE ALENU ISLAMOVIĆU ZABRANI ULAZAK U HRVATSKU: Podigla se velika prašina

Jedan zanimljiv detalj iz njihovog braka bio je Harisov stav prema Melininom izgledu, posebno kada je u pitanju njena kosa.

Naime, Melina je ranije izjavila da je njen suprug bio veoma specifičan u vezi sa izgledom njene kose.

– Moj suprug nije dozvoljavao promenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i negovana, to mi je važnije od odeće – rekla je Melina jednom prilikom za medije.

Nakon razvoda, Melina se preselila na Azurnu obalu, gde je započela novi život.

– Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter