Izvor: KURIR
26.07.2024 u 17:54
0

HITNO OGLAŠAVANJE CECE: Moje ime je zloupotrebljeno, ljudi su dovedeni u ZABLUDU

Vest da je folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović otkazan nastup na trgu Čelinac u Banja Luci, odjeknula je u medijima, a sada se oglasila i pevačica, te otkrila šta je zapravo istina.

Ceca je u svom obraćanju putem društvene mreže Instagram istakla da njen menadžent nikada nije odobrio taj nastup i da je njeno ime zloupotrebljeno kako bi se privukla publika, te da smatra da su takve stvari nedopustive.

POŽAR SVE PRETVORIO U PRAH: Izgorela kuća Slaviši Vujiću
Ražnatovićka je spomenula i tužbe i veoma besno istakla da ovome mora da se stane na put, i to pod hitno.

– Ćao dragi moji. Želim da se obratim mojoj publici vezano za sutrašnji nastup i mesto zvano Čelinac. Taj datum moj menadžment nikada nije odobrio, moja publika je dovedena u zabludu, i zelim da se tome stane na put, zato se neću sutra ni pojaviti. Nije do mene, ne može sa mojim imenom da se manipuliše na takav način i mislim da je to jako ružno i to je jedna velika sramota. Biće dobro i ako ne podnesem krivične prijave za lažno najavljivanje mog nastupa. Ljubi vas i voli vasa Ceca i vidimo se večeras u Doboju – poručila je Svetlana putem pomenute mreže.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter