Izvor: Kurir
13.08.2024 u 16:57
0

HOLIVUDSKA OSKAROVKA MAMI UZDAHE: U skroz providnoj haljini na crvenom tepihu

Holivudska oskarovka ne snebiva se da pokaže atribute u 6. deceniji

Hali Beri ni u šestoj deceniji ne libi se da pokaže svoje raskošne atribute. Sada je na crvenom tepihu pozirala u čipkastoj haljinici.

Glumica Hali Beri u odvažnoj modnoj kombinaciji pozirala je na crvenom tepihu u Los Anđelesu. Naime, u ovom kontraverznom izdanju pojavila se na premijeri novog Netflixovog filma “The Union“ u kojem glumi s Markom Valbergom.

Načistoprovidna haljina pokazala je svaku glumičinu oblinukoja se ni u šestom deceniji ne snebiva da pokaže svoje zmijsko telo.

Gornji deo hrabre modne kombinacije bio je u stilu korseta, a čipkasti detalji upotpunili su izgled glumice.

Svoju karijeru započela je kao manekenka, a u mladosti je sudelovala i u brojnim takmičenjima lepote, uključujući i izbor za Miss Sveta, 1986. godine, na kojem je kao predstavnica SAD završila na visokom 6. mestu.

Vrata Holivuda otvorila joj je uloga u filmu „Bumerang“, 1992. godine, a zatim su usledile i brojne druge uloge koje su joj donele zvezdani status, uključujući i Bondove devojke Jinx u filmu „Umri drugi dan“, iz 2002. godine. Poznata je i po ulozi žene mačke u istoimenom filmu iz 2004. godine. Za ulogu u filmu „Bal čudovišta“ je, 2002. godine, osvojila i Oskara za najbolju glumicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter