Izvor: Kurir
26.08.2024 u 13:29
0

IMALA SAM SAMO 17 GODINA: Bila sam ludo zaljubljena u njega

Pevačica Maja Berović uselila se u luksuznu nekretninu koju su ona i njen suprug Alen Dragosav kupili u Beogradu.

Naime, Maja je prostrani stan pazarila u istoj zgradi na Dedinju, u kojoj već poseduje jedan stan. Par je mesecima uređivao novi dom, koji su opremili po najmodernijim standardima, a za renoviranje je dala oko 200.000 evra.

UDALA SE ZA BOGATAŠA DOBILA 22 DECE A SADA SE GORKO KAJE: On u zatvoru a ona Boga moli da je uzme što pre

– Maja se skoro uselila u novi stan koji je kupila u istoj zgradi gde je i živela. Ona i Alen su bili uključeni u čitav proces od kupovine, do renoviranja u koje su uložili oko 200.000 evra – rekao je izvor.

Inače, Maja Berović godinama živi na relaciji Beč-Beograd. Kada je u Beogradu, uživa u svom domu u elitnom delu grada.

Podsetimo, Maja Berović od 17. godine je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragosavom sa kojim ima sina Lava.

– Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – pričala je jednom prilikom pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter