Izvor: KURIR
20.05.2024 u 12:41
0

„IMAO SAM 107 KG“ Bejbi Lazanja smršao 32 kilograma, a evo kako je IZGLEDAO PRE TRANSFORMACIJE i koje mu je omiljeno jelo

Bejbi Lazanja (Marko Purišić) osvojio je srca cele Evrope svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim" kojim je ove godine predstavljao Hrvatsku na Evroviziji.

Od samog početka važio je za apsolutnog favorita, ali mu je pobeda izmakla za malo u napetom finalu, gde je trijumfovao Nemo iz Švajcarske, a Lazanja je zauzeo drugo mesto.

Iako je od kraja Evrovizije prošlo više od nedelju dana, njegov hit i dalje odzvanja Evropom, a ceo region oduševljen je mladim muzičarem.

Bejbi Lazanja muku mučio sa kilogramima

Osvojio je srca i žena, a svi ističu da pored skromnosti pleni i neverovatnom harizmom, ali i fizičkim izgledom. Ipak, mladi umetnik otkrio je da nije uvek bilo tako i da je na svom samopuzdanju radio.

Kada je shvatio da broj na vagi prelazi stotku, odlučio da je uzme stvar u svoje ruke

Gostujući u emisiji „Zdravlje na kvadrat“ uoči Evrovizije govorio je o mnogim temama pa i o tome kako je uspeo da skine zavidan broj kilograma i transformiše svoj izgled.

– Ceo život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: ‘Dobro, dosta je! Moram nešto da učinim. Počeo sam da treniram borilačke veštine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim – teretana, prehrana. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg – otkrio je Bejbi Lazanja,

ULAZIM U OPERACIONU SALU“ Era Ojdanić se oglasio iz Kliničkog centra, evo kako se pevač oseća pred intervenciju

 

 

Dodao je da prilično uživa u trenizima da jedva čeka da se stiša pompa oko Evrovizije kako bi mogao da nastavi da trenira istim tempom

To je jedna od najvećih, ajmo reći top 10 stvari koja mi nedostaje u svemu ovome, što sam izgubio vreme za vežbanja. Pre sam trenirao čak šest puta nedeljno, a sada sam spao na jedno tri puta nedeljno, iskreno, nedostaje mi teretana. Upravo zato jedva čekam kada će sve ovo prestati da se mogu vratiti pumpanju, guranju tegova u tišini – objasnio pevač.

Takođe, Marko je razbio i mit da mu je omiljeno jelo Lazanja, kako su mnogi mislili.– Uglavnom, volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam da razmišljam, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa? To mi je pitanje u glavi koje bih trebalo da proučim – istakao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter