Izvor: Kurir
04.09.2024 u 07:13
0

ISPLIVAO SPISAK MILIONERA NAŠE JAVNE SCENE: On je težak 220 miliona €

Portal Celebrity net worth (skraćeno CNW) objavio je listu najbogatijih ljudi u svetu zabave, a među njima ima i dosta ličnosti sa prostora Balkana. Prvi na listi su Dino Merlin i Dragana Mirković. Ovaj sajt novodi da su imovina bosanskohercegovačkog muzičara i folk pevačice procenjene na po 100 miliona dolara.

Sledi ih Svetlana Ceca Ražnatović, čija je zarada oko 80 miliona dolara.

HRVATSKA PEVAČICA STALA U ODBRANU ALENA ISLAMOVIĆA: „Breni niko ne pravi problem kad peva Jugoslovenku!“

Treća na listi sa duplo manjom zaradom je Jelena Karleuša. Dakle, Celebrity net worth procenjuje da je JK u karijeri zaradila 40 miliona.

Potom ide Lepa Brena sa 25 miliona, a peto mesto dele Zdravko Čolić i Goran Bregović.

Severina i Neda Ukraden od pevanja su zaradile oko pet miliona, procenjuje pomenuti portal, dok ostale zvezde poput Nataše Bekvalac i Nine Badrić imaju procenjenu imovinu ispod tri miliona.

U odeljku informacija o sajtu, CNW navodi da koriste proverene informacije sakupljene iz nekoliko izvora.

– Naši podaci su ukorenjeni u finansijskoj analizi, istraživanju tržišta i unutrašnjim izvorima koje smo pažljivo razvili tokom poslednje decenije da bismo održali tačnost i širinu znanja. U najmanju ruku, svaka procena neto vrednosti na Celebrity net worth uzima u obzir poznate plate, imovinu u vlasništvu, evidenciju o razvodima, autorske naknade.

Naše procene uključuju vlasničku formulu koja uklanja procenjene poreze, menadžerske i naknade agenata, kao i troškove životnog stila. Rezultati su provereni i potvrđeni od strane tima urednika i insajdera iz industrije zabave. Marljivo radimo na tome da naši podaci budu najtačniji i najaktuelniji kada je reč o finansijama slavnih – navodi se između ostalog.

Novak Đoković – 220 miliona

Iako nije deo estrade, najbogatiji poznati Srbin je najuspešniji srpski teniser Novak Đoković ima neto vrednost od 220 miliona dolara. Đoković se pojavio kao jedan od najboljih tenisera svih vremena nakon karijere ispunjene impresivnim pobedama. Tokom 2016. godine postao je prvi igrač koji je sve tri glavne titule držao na tri različite podloge. Takođe je jedini muški teniser koji je osvojio svih devet Masters 1000 turnira. Tokom svoje karijere, ATP je bio najbolje rangirani igrač u pet odvojenih navrata. Đoković je poznat po rivalstvu sa Rafaelom Nadalom, a dvojica igrača su proizvela neke od najzabavnijih mečeva u istoriji tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter