Izvor: NOVOSTI
21.05.2024 u 21:44
0

IZ TRI BRAKA, TROJE DECE: Zorica Brunclik nije štedela reči za bivše

Pevačica Zorica Brunclik pre Miroljuba Anđelkovića Kemiša, imala tri braka i troje dece.

Bez ustručavnja, Zorica je pričala u kakvom je odnosu sa bivšim muževima:

– Mnogo sam tada radila, mnogo sam bila popularna, nisam ja imala vremena da se upoznam sa partnerom i da se zabavljamo. Sviditi se i ajde sa mnom na turneju jer, po pravilu je muzičar i onda se tek usput upoznajemo i usput shvatimo da je to promašaj, odnosno ja to shvatim. Onda lepo sednem i kažem: „Slušaj, ne volim te više i neću da šetaš sa rogovima po Beogradu, nego ću ti reći da ja više neću sa tobom – rekla je Zorica.

Pevačica je istakla da njeni partneri nisu marili za decu:

Bilo je teško, pogotovo što za decu niko živ nije mario. Ni tad moji bivši nisu tražili decu, a ni danas ne pitaju za decu, niko. Evo, moja ćerka Miljana ima dvoje dece, njen otac ne poznaje svoje unučiće, ne zna ni kako izgledaju – navela je Zorica, pa dodala:

– Moja najstarija ćerka Maja i Miljana su uzele Kemišovo prezime i to same, kada su postale punoletne

Miljanin otac je takođe harmonikaš, LJubo Kešelj:

– Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac, izgleda, istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – ispričala je Brunclikova svojevremeno za domaće medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter