Izvor: Kurir
18.06.2024 u 11:32
0

IZVINJAVAM SE SVIMA… Slađa Alegro se odmah oglasila!

Pevačica Slađa Alegro našla se u veoma neprijatnoj situaciji kada je jedan klub u Bosni i Hercegovini najavljivao njen nastup koji pevačica nije ugovorila.

Klub je navukao i prevario njene fanove koji su kupili ulaznicu i došli u klub kako bi slušali omiljenu pevačicu, a Slađa se sad preko društvene mreže izvinjavala svima koji su prevareni.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA ČOLINOG OCA: Papreno prodao vilu na Košutnjaku !

„Udostoji se neko da bude neposlovan, neprofesionalan da sve vas obmane a pri tome stavi moje lice na plakat i pozove vas u svoj kub. Izvinjavam se svima koji su rezervisali, kupili ulaznice za moj nastup u klubu Dijamant u Bugojnu. Mislim da je došlo zlo vreme, vreme koje je donelo želju za varenjem, lošim ponašanjem, lošim poslovanjem. Svim kolegama da ukažem na ovu situaciju“, napisala je Slađa.

sladja.allegro instagram screenshot

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter