Izvor: Kurir
13.06.2024 u 13:53
1

JA SAM SAMU SEBE NAPRAVILA BUDALOM: Voditeljka dugo trpela torturu!

Voditeljka Ana Mihajlovski otkrila je da je više od 10 godina bila ugnjetavana i nije mogla da slobodno iskaže svoje mišljenje.

Istakla je da je dugo puštala ljude da joj govore kako da se ponaša, te da je odlučila da bude u potpunosti svoja.

EVO SA KIM KARLEUŠA DELI POSTELJU: Otkriveno ko se nalazi u luksuznoj vili, objavljen i snimak!

– Dosta sam puštala ljude da mi kažu ko sam, šta sam, gde sam, šta bi ja trebalo da radim, šta ja ne bi trebalo da radim. Ja nikada neću zaboraviti tu rečenicu tih prvih 10-15 godina, a ona je glasila: „Samo ti ne razmišljaj“. Šta to uopšte njima znači?! I ti pustiš da to traje tako dugo, više od deceniju, da ti neko govori: „Samo ti ne pali mozak“. Ajme, ne mogu više tako da živim – rekla je Ana i dodala:

– Sada mislim svojom glavom i ok. Neka napravim glupost, ok. Neka to ne bude ispravno, neka pogrešim, neka ispadnem budala, to je moje. Ja sam ta budala i ja sam samu sebe napravila budalom. Ne želim više da budem produkt drugih ljudi, tuđih potreba, tuđih maštanja i tuđih želja. Biću produkt same sebe, makar taj produkt bio i loš – rekla je voditeljka gostujući u jednom potkastu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JA SAM SAMU SEBE NAPRAVILA BUDALOM: Voditeljka dugo trpela torturu!”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter