Izvor: Kurir
31.08.2024 u 19:42
0

JAMI MILENKOVIĆ (58) SE SKINULA I SVE IZNENADILA: Ljudi ne mogu da veruju kako izgleda u bikiniju!

Pevačica Jasna Milenković Jami (58) često dobija komplimente na račun svog fizičkog izgleda, a mnogi su u šoku da pevačica izgleda gotovo isto kao i na početku svoje karijere.

Jami trenutno uživa na letovanju odakle putem društvenih mreža deli fotografije sa plaže, a najnoviji kadrovi na kojima pozira u bikiniju sve su ostavili bez reči.

ŽENA ZMAJ: Pevačicu još u ovakvom izdanju niste videli
Ona je ovoga puta bila u plavom bikiniju, a njene obline i vitke noge došle su u prvi plan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Milenkovic Jami (@jamiofficial)

Podsetimo, ćerka Jasne Milenković Jami, Lea, je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke, čime njena majka često zna da se pohvali na mrežama i za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter